BestPC Laptop PDA PC Alkatrész

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Szállítási feltételek

E-mail Nyomtatás PDF

A bestpc.hu webáruházban feltüntetett árak bruttó végfelhasználói árak, melyek 25% általános forgalmi adót tartalmaznak. A webáruházban szereplő árak nem tartalmazzák a kiszállítás költségét. A kiszállítás költsége a vásárlót terheli, kivéve ahol ez másként nincs feltüntetve. A rendelés véglegesítő fázisában választhat személyes átvétel, előre utalásos vagy utánvétes fizetési módok közül. A webáruházban leadott megrendeléseket kizárólag magyarországi postázási címre teljesítjük, a külföldre címzett megrendeléseket nem áll módunkban kiszolgálni. Személyes átvételre kizárólag a 18. kerületben van lehetőség előzetes egyeztetés alapján, üzlethelyiséggel nem rendelkezünk!

Szállítási költség előre utalásos fizetési mód esetén GTR futárszolgálattal:

  • 1 kg tömegig 950 Ft
  • 1 kg - 20 kg tömeg között 1.590 Ft

A fenti GTR árak 50.000 Ft biztosítási értékig állnak fenn. Az 50.000 Ft feletti rész 1000 Ft-onként 20 Ft-tal emeli a szállítási díjat (a teljes értékű biztosítás kötelező!).

Garantált 1 munkanapos kézbesítés Magyar Posta Logisztikával (MPL Start plusz) 30 kg tömegig:

  • 50.000 Ft értékhatárig történÅ‘ biztosítással 1995 Ft
  • 100.000 Ft értékhatárig történÅ‘ biztosítással 3240 Ft
  • 1.000.000 Ft értékhatárig történÅ‘ biztosítással 4485 Ft

Utánvétel kezelés: Az utánvét kezelésének nincs felára, azonban ez a szolgáltatás csak az MPL Start plusz 1 munkanapos idő-garantált küldemények esetében vehető igénybe.

Előre utalásos fizetés esetén a kiszállítás leghamarabb az ellenérték beérkezését követő munkanapon történik meg MPL garantált kézbesítés esetén vagy a 2. munkanapon GTR futárszolgálat esetén. Az MPL-vel kézbesített csomagok az első sikertelen kézbesítési kísérletet követően átvehetők a lakóhely szerinti postán. A GTR futárszolgálat a kiszállítást munkanapokon 8-18 között végzi, így a szállítási címnek célszerű olyan helyszínt megadni, ahol munkaidőben át tudja venni a terméket. Igény esetén MPL Standard csomagként is fel tudjuk adni a terméket a Magyar Posta aktuális díjszabásának megfelelően.

A megrendelt árú ellenértékét a bestpc.hu webáruház tulajdonosának Kereskedelmi és Hitelbanknál vezetett számlájára kell átutalni a kiállított díjbekérő alapján. A számla eredeti példányát minden esetben a csomagban mellékeljük.

Szálmatulajdonos: Ingatlanjegyzék Kft.

Számlaszám: 10405004 - 50515254 - 54491008

Közlemény rovat: A megrendelés azonosítója (visszaigazoló e-mail is tartalmazza).

A bestpc.hu üzemeltetője a Magyarországon bejegyzett Ingatlanjegyzék Kft., továbbiakban a cég.

A cég adószám: 14747531-2-41

A cég cégjegyzékszáma: 01-09-917922

 

Termék keresés

Vásárlói kosár

VirtueMart
Your Cart is currently empty.

Bejelentkezés és regisztráció