BestPC Laptop PDA PC Alkatrész

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Garanciális feltételek

E-mail Nyomtatás PDF

A bestpc.hu webáruházban található termékekre alapesetben 1 év garanciát vállalunk, kivéve ahol ez másként van feltüntetve.  Néhány kitüntetett termék esetében lehetőséget biztosítunk kiterjesztett garanciális időszak megváltására. A garancia csak és kizárólag normál, a termékek használati útmutatójában meghatározott és annak megfelelően előírt körülmények és használat esetén érvényes annak feltételeként, hogy az összeszerelés, beüzemelés és karbantartás a használati útmutatóban megfogalmazottakkal összhangban történik. Garanciális kötelezettségvállalás sem a gyártót, sem a forgalmazót nem terheli a garancia korábban ismertetett feltételeinek részleges vagy teljes elmulasztása, hiánya vagy megszegése esetén. A garanciális időszak a vásárlás napjával kezdődik. A garanciát csak és kizárólag az eredeti vásárló vagy annak meghatalmazottja érvényesítheti. A garanciális javítások nem hosszabbítják meg a garancia időtartamát.

Kapcsolattartó: Sulyok Zoltán

Telefonszám: 0670 574 0585

E-mail: info [kukac] bestpc [pont] hu

A jótállásról: Amennyiben anyaghibás terméket kap kézhez, úgy kérjük mihamarabb jelezze csereigényét, hogy a későbbi bizonyítási eljárástól megkímélje magát. Kérem ne vegyen át a futárszolgálattól sérült csomagolású terméket! Amennyiben a termék rendellenes használata vezetett hibához, úgy a jótállás nem érvényesíthető.

A szavatosságról: Felelősséget vállalunk azért, hogy az eladáskor hibátlan terméket adunk át a vásárlónak, tehát szavatoljuk, hogy a terméknek nincs olyan rejtett hibája, mely a későbbi használat során merülne fel. Egy termék akkor minősül hibásnak, ha a vásárláskor nem felel meg a jogszabályban előírt tulajdonságoknak, nem rendelkezik az azonos típusú termékekre jellemző minőséggel, nem rendelkezik a termék leírásában szereplő tulajdonságokkal vagy nem lehet arra a célra használni, melyet a forgalmazó előzetesen meghirdetett. A jótállás és a szavatosság érvényesítése során a vásárló elsősorban a termék javítását vagy cseréjét, ismételt szavatossági hiba esetén árleszállítást vagy a termék árának visszafizetését kérheti.

Az elállásról: Amennyiben a vásárló nem elégedett a termékünkkel, úgy a törvényi szabályozás szerint a kézhezvételtől számított 8 napon belül lehetősége van élni az elállás jogával. Az elállás feltétele a termék eredeti csomagolásának és dokumentációjának, valamint mellékelt kiegészítőinek (pl.: telepítőlemez, hálózati töltő, stb...) megléte, illetve a termék sértetlensége. A bestpc.hu webáruházban kizárólag hosszú szavatossági idejű termékeket forgalmazunk, így minden termékünkre igénybe vehető az elállási opció. Az elállás során a termék visszaküldésének költsége a vásárlót terheli, így cégünknek nem áll módjában utánvéttel küldött terméket visszavenni. (Elállás esetén a terméket minden esetben ajánlott csomagként vagy tértivevénnyel adja fel!) A termék eredeti kiküldése során keletkezett szállítási költség szintén a vevőt terheli, így annak visszatérítésére nincs lehetőség. A  webáruház üzemeltetője megvizsgálja a termék sértetlenségét, s amennyiben a termék sértetlenül és hiánytalanul visszaérkezett, úgy a termék visszaérkezésétől számított 30 napon belül visszatéríti a vevő számára a termékért kifizetett összeget.

 

Termék keresés

Vásárlói kosár

VirtueMart
Your Cart is currently empty.

Bejelentkezés és regisztráció